ΕΚΔΟΣΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ

H εταιρεία Άβακας στην προσπάθεια της για άμεση και εύκολη συνεργασία με τον πελάτη, υιοθέτησε ένα αναλυτικό πρόγραμμα κοινοχρήστων που διευκολύνει και απαλλάσσει τον διαχειριστή από κάθε πρόσθετη ενασχόληση. Σε απλή και κατανοητή μορφή για όλους τους ενδιαφερόμενους, ιδιοκτήτες και ενοικιαστές.

Η δημιουργία της ηλεκτρονικής φόρμας έκδοσης κοινοχρήστων, μέσω του τμήματος Μηχανογράφησης της εταιρείας, βασίζεται στην συνεχής προσπάθεια ενδυνάμωσης του κοινωνικού μας χαρακτήρα, με σεβασμό και αγάπη στο περιβάλλον, επιλέγοντας να σκεφτόμαστε και να λειτουργούμε πάντα με οικολογική συνείδηση.

Με την παρακάτω φόρμα σας δίνουμε την δυνατότητα να συμπληρώσετε όλα τα στοιχεία που αφορούν τα κοινόχρηστα της κατοικίας σας και πατώντας το κουμπί Αποστολή, τα λαμβάνουμε άμεσα.

Πατήστε εδώ για να μεταβείτε στην ηλεκτρονική φόρμα κοινοχρήστων.

ico10

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΤΙΡΙΩΝ

Η εταιρεία ΑΒΑΚΑΣ αναλαμβάνει με υπευθυνότητα την διαχείριση της πολυκατοικίας σας και σας απαλλάσσει από οποιαδήποτε ταλαιπωρία και έννοια που αφορά την πολυκατοικία σας.

home1

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΚΤΙΡΙΩΝ

Τα συνεργεία μας προσφέρουν τακτική και σχολαστική καθαριότητα σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους της πολυκατοικίας.

ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ

Το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας, εγγυάται την σωστή, ασφαλή και αποτελεσματική απολύμανση με την χορήγηση των σωστών φαρμάκων.

home1

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ

Ερχόμαστε κοντά σας όλο το 24ωρο μόνο με ένα τηλεφώνημα. Αναλαμβάνουμε συντήρηση αποχέτευσης, φρεάτια και πάντως τύπου καθαρισμό και απόφραξη.

home1

ΑΝΑΓΟΜΩΣΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΡΩΝ

Πραγματοποιούμε αναγομώσεις πυροσβεστήρων και αναλαμβάνει την τοποθέτηση καινούργιων καθώς και αντικατάσταση βαλβίδων ασφαλείας.

ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

Η δυσκολία που αντιμετώπιζε ο διαχειριστής στην προμήθεια του πετρελαίου, αποτελεί παρελθόν. Η εταιρεία μας είναι στην διάθεση σας για να δώσει λύση στις ανάγκες σας για πετρέλαιο θέρμανση.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΝΕΛΚΙΣΤΗΡΩΝ

Η εταιρεία μας μπορεί να συντηρεί κάθε μοντέλο ανελκυστήρα, ανεξαρτήτως παλαιότητας. Η συντήρηση είναι απαραίτητη ώστε να υπάρχει απόλυτη ασφάλεια και να εξασφαλίζεται η καλή λειτουργία του.