ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ

Η εταιρεία μας είναι σε θέση να σας εξυπηρετήσει και να εξολοθρεύσει κάθε είδους παράσιτο που έχει εισβάλλει στο σπίτι ή την επιχείρησή σας. Σας καλύπτουμε σε ένα ευρύ φάσμα παρασίτων όπως κοριούς, ψύλλους, κατσαρίδες, κουνούπια, μύγες, μυρμήγκια, σφήκες, κ.α.

Τα σκευάσματα που χρησιμοποιούνται από την εταιρεία μας είναι εγκεκριμένα και ασφαλή για τους ανθρώπους, τα κατοικίδια και το περιβάλλον.  Σε συνάρτηση με την πολύτιμη πείρα μας, τα αποτελέσματα είναι εκπληκτικά., εξασφαλίζουν τη ριζική καταπολέμηση των παρασίτων με τον πλέον ασφαλή τρόπο για τη δημόσια υγεία, αλλά και σύμφωνα με τις κρατικές προδιαγραφές νομιμότητας του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Βασικές υπηρεσίες καταπολέμησης ανεπιθύμητων επισκεπτών, όπως μυρμήγκια, κατσαρίδες, σκόρο, ψύλλους, κουνούπια, μύγες, ποντίκια κ.α. Ενδεικτικές εφαρμογές απεντόμωσης – απολύμανσης – μυοκτονίας, όπως ψεκασμός χαμηλής πίεσης, gel για κατσαρίδες – μυρμήγκια, απωθητικά ερπετών, καπνισμός εσωτερικών χώρων κ.α.

Απολυμανσεις – συντήρηση αποχετευτικού δικτύου

Στο αποχετευτικό μας δίκτυο ζουν και αναπτύσσονται πολλά και διάφορα παράσιτα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελούν τα τρωκτικά, οι κατσαρίδες και τα κουνούπια. Το πιο συνετό και σωστό είναι παράλληλα με την απεντόμωση και μυοκτονία να γίνει και ο καθαρισμός του αποχετευτικού σας συστήματος.

ico10

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΤΙΡΙΩΝ

Η εταιρεία ΑΒΑΚΑΣ αναλαμβάνει με υπευθυνότητα την διαχείριση της πολυκατοικίας σας και σας απαλλάσσει από οποιαδήποτε ταλαιπωρία και έννοια που αφορά την πολυκατοικία σας.

home1

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΚΤΙΡΙΩΝ

Τα συνεργεία μας προσφέρουν τακτική και σχολαστική καθαριότητα σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους της πολυκατοικίας.

home1

ΕΚΔΟΣΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ

Αναλυτικό πρόγραμμα κοινοχρήστων που απαλλάσσει τον διαχειριστή από κάθε πρόσθετη ενασχόληση, δίνει ταυτόχρονα σαφείς πληροφορίες στους ενοίκους σχετικά με τα κοινόχρηστα τους.

home1

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ

Ερχόμαστε κοντά σας όλο το 24ωρο μόνο με ένα τηλεφώνημα. Αναλαμβάνουμε συντήρηση αποχέτευσης, φρεάτια και πάντως τύπου καθαρισμό και απόφραξη.

home1

ΑΝΑΓΟΜΩΣΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΡΩΝ

Πραγματοποιούμε αναγομώσεις πυροσβεστήρων και αναλαμβάνει την τοποθέτηση καινούργιων καθώς και αντικατάσταση βαλβίδων ασφαλείας.

ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

Η δυσκολία που αντιμετώπιζε ο διαχειριστής στην προμήθεια του πετρελαίου, αποτελεί παρελθόν. Η εταιρεία μας είναι στην διάθεση σας για να δώσει λύση στις ανάγκες σας για πετρέλαιο θέρμανση.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΝΕΛΚΙΣΤΗΡΩΝ

Η εταιρεία μας μπορεί να συντηρεί κάθε μοντέλο ανελκυστήρα, ανεξαρτήτως παλαιότητας. Η συντήρηση είναι απαραίτητη ώστε να υπάρχει απόλυτη ασφάλεια και να εξασφαλίζεται η καλή λειτουργία του.