ΑΝΑΓΟΜΩΣΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΡΩΝ

Το τμήμα πυροσβεστήρων του γραφείου μας, αναλαμβάνει υπεύθυνα την προμήθεια και τη συντήρηση όλων των τύπων πυροσβεστήρων για πολυκατοικίες, κτίρια, επαγγελματικούς χώρους και διαμερίσματα.

Η εταιρία μας προτείνει, τα εξής προληπτικά μέτρα:

  • ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΕ τις εύφλεκτες ύλες από εστίες φλογών, σπινθήρων και θέρμανση.
  • ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΕΤΕ καταλλήλως τις ύλες εκείνες που μπορεί να αναφλεχθούν ευκόλως.
  • ΔΙΑΤΗΡΕΙΤΕ ελεύθερους τους διαδρόμους διαφυγής προς τις εξόδους κινδύνους και των διαδρόμων που οδηγούν στα μέσα πυρόσβεσης.
  • ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΑΤΕ με την λήξη της εργασίας όλους τους χώρους ευθύνης σας για την ανακάλυψη και εξουδετέρωση τυχόν προϋποθέσεων εκδηλώσεως πυρκαγιάς.
  • ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΕ από τις αποθήκες και τους διαδρόμους όλα τα άχρηστα εύφλεκτα υλικά.
  • ΕΛΕΓΞΑΤΕ ώστε ο χώρος της επιχείρησης να είναι συνεχώς καθαρός.
  • ΔΙΑΚΟΠΤΕΤΕ το ηλεκτρικό ρεύμα τις μη εργάσιμες ώρες.

Δείτε την γκάμα μας από πυροσβεστήρες

ico10

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΤΙΡΙΩΝ

Η εταιρεία ΑΒΑΚΑΣ αναλαμβάνει με υπευθυνότητα την διαχείριση της πολυκατοικίας σας και σας απαλλάσσει από οποιαδήποτε ταλαιπωρία και έννοια που αφορά την πολυκατοικία σας.

home1

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΚΤΙΡΙΩΝ

Τα συνεργεία μας προσφέρουν τακτική και σχολαστική καθαριότητα σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους της πολυκατοικίας.

home1

ΕΚΔΟΣΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ

Αναλυτικό πρόγραμμα κοινοχρήστων που απαλλάσσει τον διαχειριστή από κάθε πρόσθετη ενασχόληση, δίνει ταυτόχρονα σαφείς πληροφορίες στους ενοίκους σχετικά με τα κοινόχρηστα τους.

ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ

Το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας, εγγυάται την σωστή, ασφαλή και αποτελεσματική απολύμανση με την χορήγηση των σωστών φαρμάκων.

home1

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ

Ερχόμαστε κοντά σας όλο το 24ωρο μόνο με ένα τηλεφώνημα. Αναλαμβάνουμε συντήρηση αποχέτευσης, φρεάτια και πάντως τύπου καθαρισμό και απόφραξη.

ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

Η δυσκολία που αντιμετώπιζε ο διαχειριστής στην προμήθεια του πετρελαίου, αποτελεί παρελθόν. Η εταιρεία μας είναι στην διάθεση σας για να δώσει λύση στις ανάγκες σας για πετρέλαιο θέρμανση.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΝΕΛΚΙΣΤΗΡΩΝ

Η εταιρεία μας μπορεί να συντηρεί κάθε μοντέλο ανελκυστήρα, ανεξαρτήτως παλαιότητας. Η συντήρηση είναι απαραίτητη ώστε να υπάρχει απόλυτη ασφάλεια και να εξασφαλίζεται η καλή λειτουργία του.