ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΗΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ

Τα συνεργεία μας προσφέρουν τακτική και σχολαστική καθαριότητα του χώρου σας. Σας απαλλάσσουμε από πρόσθετες επιβαρύνσεις, ΙΚΑ – ΔΩΡΑ – ΑΔΕΙΕΣ, παρέχοντας στο προσωπικό μας όλες τις νόμιμες καλύψεις. Επίσης δεν επιβαρύνεστε το κόστος των απορρυπαντικών.

Έχουμε την υποχρέωση να είμαστε συνεπείς και άψογοι στα καθήκοντα μας, απέναντι στα κτίρια και στο εκάστοτε πρόσωπο που τα αντιπροσωπεύει.

katharismos1

Με την επιλογή ετήσιου πακέτου η έκδοση κοινοχρήστων παρέχεται δωρεάν. Φτιάξτε το δικό σας οικονομικό πακέτο, σύμφωνα με τις ανάγκες της πολυκατοικίας σας, επιλέγοντας από τις παρεχόμενες υπηρεσίες.

Το ετήσιο οικονομικό πακέτο περιλαμβάνει (ενδεικτική τιμή τετραόροφης πολυκατοικίας):

  • Δώδεκα (12) εκδόσεις κοινοχρήστων
  • Μία (1) απολύμανση
  • Αναγόμωση 4 πυροσβεστήρων 6Kg δαπέδου
  • Αναγόμωση πυροσβεστήρα 12Kg οροφής
  • Ένας (1) καθαρισμός φρεατίων αποχέτευσης
  • Συντήρηση καυστήρα πετρελαίου

miniaio

ico10

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΤΙΡΙΩΝ

Η εταιρεία ΑΒΑΚΑΣ αναλαμβάνει με υπευθυνότητα την διαχείριση της πολυκατοικίας σας και σας απαλλάσσει από οποιαδήποτε ταλαιπωρία και έννοια που αφορά την πολυκατοικία σας.

home1

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΚΤΙΡΙΩΝ

Τα συνεργεία μας προσφέρουν τακτική και σχολαστική καθαριότητα σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους της πολυκατοικίας.

home1

ΕΚΔΟΣΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ

Αναλυτικό πρόγραμμα κοινοχρήστων που απαλλάσσει τον διαχειριστή από κάθε πρόσθετη ενασχόληση, δίνει ταυτόχρονα σαφείς πληροφορίες στους ενοίκους σχετικά με τα κοινόχρηστα τους.

ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ

Το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας, εγγυάται την σωστή, ασφαλή και αποτελεσματική απολύμανση με την χορήγηση των σωστών φαρμάκων.

home1

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ

Ερχόμαστε κοντά σας όλο το 24ωρο μόνο με ένα τηλεφώνημα. Αναλαμβάνουμε συντήρηση αποχέτευσης, φρεάτια και πάντως τύπου καθαρισμό και απόφραξη.

home1

ΑΝΑΓΟΜΩΣΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΡΩΝ

Πραγματοποιούμε αναγομώσεις πυροσβεστήρων και αναλαμβάνει την τοποθέτηση καινούργιων καθώς και αντικατάσταση βαλβίδων ασφαλείας.

ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

Η δυσκολία που αντιμετώπιζε ο διαχειριστής στην προμήθεια του πετρελαίου, αποτελεί παρελθόν. Η εταιρεία μας είναι στην διάθεση σας για να δώσει λύση στις ανάγκες σας για πετρέλαιο θέρμανση.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΝΕΛΚΙΣΤΗΡΩΝ

Η εταιρεία μας μπορεί να συντηρεί κάθε μοντέλο ανελκυστήρα, ανεξαρτήτως παλαιότητας. Η συντήρηση είναι απαραίτητη ώστε να υπάρχει απόλυτη ασφάλεια και να εξασφαλίζεται η καλή λειτουργία του.