ΠΡΟΦΙΛ

ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟ ΤΙΤΛΟ «ΑΒΑΚΑΣ» ΕΧΕΙ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

profile

Η εταιρεία υπολογίζοντας τις ανάγκες της πολυκατοικίας ή του κτιρίου σας, σας προσφέρει υπηρεσίες άριστης ποιότητας με εμπιστοσύνη συνέπεια και καλές τιμές. Η μεγάλη γκάμα των υπηρεσιών μας, δίνει λύσεις προς όφελος όλων των ενοίκων της πολυκατοικίας. Οι συνεργάτες μας βρίσκονται πάντα δίπλα σας για οποιαδήποτε εργασία προκύψει.

Ιδρύθηκε από τον κ. Καναβά Εμμανουήλ με κύρια δραστηριότητα την παροχή υπηρεσιών καθαρισμού χώρων στην πόλη της Αθήνας. Η σημερινή της επαγγελματική δραστηριότητα με την συνένωση και συγχώνευση άλλων συνεργείων καθαρισμού, κατανοώντας τις απαιτήσεις της αγοράς και για την καλύτερη ικανοποίηση των πελατών επεκτάθηκε με πληθώρα υπηρεσιών.

ico10

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΤΙΡΙΩΝ

Η εταιρεία ΑΒΑΚΑΣ αναλαμβάνει με υπευθυνότητα την διαχείριση της πολυκατοικίας σας και σας απαλλάσσει από οποιαδήποτε ταλαιπωρία και έννοια που αφορά την πολυκατοικία σας.

home1

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΚΤΙΡΙΩΝ

Τα συνεργεία μας προσφέρουν τακτική και σχολαστική καθαριότητα σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους της πολυκατοικίας.

home1

ΕΚΔΟΣΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ

Αναλυτικό πρόγραμμα κοινοχρήστων που απαλλάσσει τον διαχειριστή από κάθε πρόσθετη ενασχόληση, δίνει ταυτόχρονα σαφείς πληροφορίες στους ενοίκους σχετικά με τα κοινόχρηστα τους.

ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ

Το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας, εγγυάται την σωστή, ασφαλή και αποτελεσματική απολύμανση με την χορήγηση των σωστών φαρμάκων.

home1

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ

Ερχόμαστε κοντά σας όλο το 24ωρο μόνο με ένα τηλεφώνημα. Αναλαμβάνουμε συντήρηση αποχέτευσης, φρεάτια και πάντως τύπου καθαρισμό και απόφραξη.

home1

ΑΝΑΓΟΜΩΣΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΡΩΝ

Πραγματοποιούμε αναγομώσεις πυροσβεστήρων και αναλαμβάνει την τοποθέτηση καινούργιων καθώς και αντικατάσταση βαλβίδων ασφαλείας.

ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

Η δυσκολία που αντιμετώπιζε ο διαχειριστής στην προμήθεια του πετρελαίου, αποτελεί παρελθόν. Η εταιρεία μας είναι στην διάθεση σας για να δώσει λύση στις ανάγκες σας για πετρέλαιο θέρμανση.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΝΕΛΚΙΣΤΗΡΩΝ

Η εταιρεία μας μπορεί να συντηρεί κάθε μοντέλο ανελκυστήρα, ανεξαρτήτως παλαιότητας. Η συντήρηση είναι απαραίτητη ώστε να υπάρχει απόλυτη ασφάλεια και να εξασφαλίζεται η καλή λειτουργία του.